KRAJ PRIČE NAKON 14 GODINA: Ukoliko imate neki od ovih uređaja vrijeme je da se pozdravite s njima…

Kompanija Sonos odlučila je ugasiti službenu podršku za mnoge gadgete prve generacije

  • HiTec

  • 24. Jan. 2020  

  • 0

Pritom se misli na uređaje kao što su Sonos Zone Player, Sonos Connect i Sonos Connect:Amp iz 2006. godine, Sonos Bridge iz 2007. godine, Sonos Play:5 prve generacije i Sonos CR200 iz 2009. godine. Navedeni uređaji već neko vrijeme nisu dostupni u prodaji, a od maja ove godine Sonos za njih više neće pružati softversku podršku.

Uređaji će nastaviti funkcionirati i dalje no neće dobivati nove nadogradnje, kao ni nove sigurnosne zakrpe. Ovo označava kraj za gotovo 14 godina dugu softversku podršku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...