DECENIJA ČISTOĆE: Danas je jedna od najpopularnijih manekenki, a nekad je bila prelijepa tinejdžerka ovisna o alkoholu (FOTO)

Švedska manekenka Elsa Hosk počela je piti još u tinejdžerskim danima, no nedavno je obilježila desetljeće čistoće od tog poroka

  • Sex i grad

  • 24. Jan. 2020  24. Jan. 2020

  • 0

Šveđanka Elsa Hosk ima 31. godinu i danas je jedna od najtraženijih manekenki svijeta, no u njezinu životu nije sve uvijek bilo tako bajno. 

Plavokosa ljepotica nekoć nije dobivala nikakve modne poslove, a kamoli ovako unosne kao danas, a osim toga imala je problema s alkoholom. O tome je otvoreno progovorila tek nedavno kako bi obilježila 10 godina otkad je trijezna.

"Prije točno 10 godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York koji je bio prevelik zagrljaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni".

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerojatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla.

Ono što je došlo poslije jest nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna", započela je Elsa uz nekoliko najdražih naslovnica prestižnih časopisa koje je krasila posljednjih 10 godina.

"Ako se trenutačno mučite te osjećate izgubljeno zbog bilo kojeg razloga, sve je u redu. Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću", zaključila je.

Anđelica Victoria's Secreta priznala je kako je posljednju alkoholnu epizodu imala s 20 te je tada naučila da takav život uopće nije život. "Bila je to teška borba u početku, no i najbolja odluka koju sam ikada donijela", poručila je te otkrila i kako se odrekla pušenja prije dvije godine, iako još uvijek koristi električne cigarete.

Elsa je sretna i u ljubavi, a njezin je odabranik osnivač brenda naočala District Vision, Tom Daly, koji ju je osvojio još 2015. godine.

(Dnevnik.hr)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...