MARKOVIĆ ODBRUSIO ZLOGLASNOM RISTI SOTONI: Crna Gora neće biti srpska, Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije"

Zamjenik predsjednika DPS-a, Duško Marković, danas je iz Pljevalja poslao jasnu poruku – Crna Gora neće biti srpska, a mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije se nažalost stavio na čelo anticrnogorske opozicije.

  • Regija

  • 24. Jan. 2020  

  • 1

“To je rezultiralo sinoćnim protestom i litijom gdje samo za Crnogorce nije bilo mjesta. Siguran sam da će građanska i demokratska Crna Gora i ovaj put odbaciti takav folklor i destrukciju”, poručio je Marković na sjednici u proširenom sastavu Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Marković je kategoričan da su litije pokazale da nijesu vjerske, nego političke, i da su usmjerene na promjenu vlasti i ugrožavanju suverenosti Crne Gore.

“Propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanja po našim gradovima, neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primjenom zakona sačuvaju državnr i nacionalne interese”, kazao je Marković.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...