NOVI SKANDAL TRESE REPUBLIKU SRPSKU: Savjetnik u vladi Radovana Viškovića primio SMS poruku od bivše ljubavnice, tražila je da joj...

Bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Stevančević (83) i savjetnik u Vladi RS-a prijavio je policiji da mu je sugrađanka Dragana D. (43) poslala prijeteću SMS poruku u kojoj je tražila da joj plati 1.500 KM, saznaje “Glas Srpske”

  • Mini market

  • 25. Jan. 2020  25. Jan. 2020

  • 0

Stevančević je ovaj slučaj prijavio 22. januara i policajcima rekao da je prijeteću poruku primio dan ranije oko 13 sati. 

Policija je odmah pokrenula istragu i pronašla pomenutu ženu te od nje uzela izjavu. Ona je, kako se saznaje, policajcima rekla da je poslala poruku i izjavila da je ranije bila u emotivnoj vezi sa Stevančevićem te da nije željela da ga uplaši.

- Prema njenim riječima tokom njihove emotivne veze  nastali su određeni neriješeni finansijski problemi. Rekla je da je SMS poruku poslala u stanju afekta i uznemirenosti te da nije imala namjeru da izazove neugodan osjećaj kod Stevančevića - kazao je izvor upućen u ovaj slučaj.

Dodao je da je Dragana D. nakon što je od nje uzeta izjava puštena na slobodu i nije hapšena, dok se istraga nastavlja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...