BIZARNA SCENA U RUSIJI: Dva slona pobjegla iz cirkusa

Dva slona pobjegla su iz cirkusa,a jedan je lutao po snježnim ulicama ruskog grada.

  • Šareni svijet

  • 25. Jan. 2020  

  • 0

Slonovi Karla i Ranni navodno su bili s porodicom Togni, jednom od najvećih italijanskih cirkuskih dinastija, u Jekaterinburgu, u Rusiji.

Slon je prešao cestu i uputio se do stambene zgrade kako bi se valjao i kalao po snijegu.

Rukovodioci su se okupili oko životinje i koristili su užad kako bi je pokušali obuzdati. Kada su napokon uspjeli zavezati konopac oko prednjih nogu, bilo je potrebno desetak ljudi da je povuku natrag.

Umjetnički direktor i voditelj cirkusa Sergej Bondarchuk rekao je za Russia Times: 'Slonovi imaju svoj karakter i osjećaje, vrlo su pametni.

'Izašli su vani i jako su se obradovali videći sneg, drveće i pješake. Mnogo volimo naše životinje, oni su naša porodica. I oni vole cirkus, dosadno im je bez posla. Naše će životinje živjeti i umrijeti s nama, neće preživjeti u divljini.'

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...