"BIVŠA TI JE BILA ZGODNIJA..": Slavni glumac se pomirio sa drugom suprugom, a onda je krenula lavina…

Dva mjeseca nakon što su prekinuli vezu koja je trajala nešto više od godinu dana, pjevačica Jessie J (31) i glumac Channing Tatum (39) su se ovih dana pomirili

  • Show

  • 26. Jan. 2020  

  • 0

No, njegovi obožavatelji ne prestaju ga zatrpavati porukama na društvenim mrežama, a one idu u svim smjerovima. Ne može odgovarati na stotine komentara, ali jedan ga je toliko izbacio iz takta da je nesretniku odlučio nadugačko i naširoko pred cijelom svijetom reći sve.

"Jenna pokraj tebe izgleda bolje", napisao je jedan od pratitelja Channinga Tatuma na Instagramu i to ispod fotografije na kojoj slavni glumac pozira s Jessie.

London, UNITED KINGDOM - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - British Singer Jessie J looks smitten while spotted out with Hollywood actor Boyfriend Channing Tatum in London. The couple looked content together as they run some errands On King's Road in Chelsea in the Rainy Weather.Jessie J has recently spoken In interviews about wanting to have a Baby with her partner Channing despite being told she will struggle to conceive naturally! *PICTURES TAKEN ON 19/06/2019**UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 450311579, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / ProfimediaBACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Obično ne komentiram sr*** poput ovog, ali ti se činiš sretnim dok mrziš ljude. Zašto ozbiljno ne porazmisliš o tome što radiš. To boli, time povrijediš ljude. Ako si ne možeš pomoći i prokušati biti manje užasna osoba na mom profilu, i ako ne misliš podržati neokrnjenu ljepotu predivne osobe kakva je Jessie J, ljubazno te molim da se nosiš odavde. Niko te ovdje više ne želi. Osobito ja", napisao je glumac.

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 01: Actor Channing Tatum and actress Jenna Dewan-Tatum attend Universal Pictures' 'Hail, Caesar!' premiere at Regency Village Theatre on February 1, 2016 in Westwood, California.<P>Pictured: Channing Tatum, Jenna Dewan, Jenna Dewan Tatum<B>Ref: SPL1219469 020216 </B><BR/>Picture by: @Parisa<BR/></P><P><B>Splash News and Pictures</B><BR/>Los Angeles:	310-821-2666<BR/>New York:	212-619-2666<BR/>London:	870-934-2666<BR/>photodesk@splashnews.com<BR/></P>Channing Tatum i Jenna Dewan (Foto: Parisa)

"I nema ljepšeg tijela i osobe od druge, pa tako i od Jess. To uključuje i moju bivšu suprugu. Žao mi je zbog vašeg mišljenja. Ali to što sam rekao su činjenice. Samo činjenice. Zbogom i budite oprezni sa svojim postupcima, njima kreirate svoj život", dodao je Channing.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...