VUKANOVIĆ LAKTAŠENKA IZUO IZ CIPELA: „Politička scena Republike Srpske pretvorila se u brlog i pijacu; Dodik opstaje kupujući „papke“ narodnim novcem…“

"Niko nije imun na Dodikovo rovarenje i spletkarenje, jer ima ogroman novac a političari su često kvarljiva roba koja ima neku cijenu" kaže za „Buku“ Nebojša Vukanović

  • Mini market

  • 27. Jan. 2020  27. Jan. 2020

  • 0

"Dodik pokušava stvoriti jednopartijski sistem, vladati apsolutistički, kao srednjovjekovni kralj, i sve ovo što se događa moglo se i očekivati, jer predstavlja samo nastavak ludila i političkog nasilja koje uništava sve pred sobom. Nakon što je uklonio Marka Pavića, Dodik se sada okomio na drugog tzv `koalicionog partnera` i kasapi Socijaliste, želeći da uguši i uništi sve, a na političkoj sceni ostane samo on i njegov SNSD, koga čine njegeve marionete i slijepi poslušnici. Mnogo je bolje biti neprijatelj nego saveznik i prijatelj sa Dodikom, a to mogu potvrditi Pavić, Đokić ili Drago Kalabić, bivši potpredsjednik SNSD-a koji je uklonjen jer je pokušao imati neko svoje mišljenje i suprostaviti se ludilu lažnog Oca nacije", kazao je Vukanović.

Na konstataciju da je stao na neki način u odbranu Đokića, a napadao ga je u Skupštini, Vukanović kaže:

„Ne branim ja Đokića, on treba da odgovara za sve zloupotrebe, štetne ugovore i zlo koje je počinio u protekle dvije decenije, ali prezirem licemjerstvo da pričaju o moralnoj obnovi i da me citiraju i mojim argumentima napadaju Đokića oni koji su ga do juče branili,koji su dobili od Đokića kompenzacione mandate, funkcije, pozicije, nakrali se i sada su mu zabili nož u leđa jer su dobili mig i zeleno svjetlo od Dodika. Vladajuća koalicija pretvorila se u brlog i malu baru prepunu krokodila, u kojoj se tzv. "partneri" međusobno obračunavaju mafijaškim metodama, spletkama, intrigama, podmetanjima, i urušavanje političke scene pokazuje da ulazimo u posljednji stadijum“, rekao je Vukanović.

O sastanku Mićić-Dodik…

„Ako Mićo Mićić nije nešto naučio na primjeru Pavića i Đokića, ili Ognjena Tadića, Borislava Bojića, Krčmara, Zlatka Maksimovića i ostalih koji su potrošeni i nestali sa političke scene nakon pakta sa Dodikom, onda je naivan ako misli da će pobijediti i ispasti pametan ako igra po Dodikovim pravilima. Sa Dodikom se nikada nisam rukovao niti sjedao za istim stolom, i to smatram velikom čašću i prednošću. Ne vidim nijedan razlog zbog čega Mićo Mićić i Slaviša Marković, jedan za drugim, trče u naručje Dodiku jer ako je negdje dobra pozicija za opoziciju onda je to Bijeljina. SNSD je podijeljen, Ćorić kao predsjednik GO SNSD loš kandidat koga je lako pobijediti, i umjesto da rade dobar posao u izbornoj godini, nastave saradnju i dobiju izbore u oktobru, oni trguju sa Dodikom. Mora im biti jasno da će u trgovini  izgubiti, jer su na Dodikovom terenu. Smatram da lideri SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović treba javno da kažu da nema nikakve saradnje sa SNSD-om, ni na jednom mjestu ni u jednoj opštini, a oni kojima se to ne sviđa nek idu kod Dodika, široko mu polje“, kazao je Vukanović za "Buku".

Integralni intervju možete pročitati ovdje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...