SVI SU STRAHOVALI OD OVOG SPISKA: Objavljena sva imena nastradalih u helikopteru koji je u smrt odveo Kobea Bryanta i njegovu kćerkicu...

U helikopteru koji se srušio u nedjelju ujutru u kalifornijskom gradiću Calabasasu bilo je devet osoba. Niko nije preživio

  • Svijet

  • 27. Jan. 2020  27. Jan. 2020

  • 0

Dugogodišnji bejzbol trener John Altobelli, njegova supruga i kćerka poginuli su u padu helikoptera u kojem je stradao i legendarni Kobe Bryant i njegova kćerka Gianna.

Informaciju o smrti Altobellija, tenera na Orange Coast Collegeu, njegove supruge Keri i 13-godišnje ćerke Alysse potvrdio je danas njegov brat Tony.

Alyssa je igrala u istoj košarkaškoj ekipi kao i Gianna, kćerka Kobeja Bryanta.

Stradala je i ženska košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj školi u Kaliforniji, potvrdio je njen suprug.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...