KOLIKO LI ĆE OVAJ PUT POTRAJATI: Na ovo smo potpuno zaboravili, kad je Jennifer htjela dijete s Bradom, već je bilo prekasno…

Na dodjeli SAG nagrada Jennifer Aniston i Brad Pitt prošli su tjedan bili glavna atrakcija - ne zbog mode, ne zbog ljepote, već su fotografije svjedočile da je susret bivših supružnika prošao u dobrom raspoloženju, čak su se izljubili i nakratko zagrlili

  • Show

  • 28. Jan. 2020  

  • 0

Govorilo je to da je sva gorčina koja je pratila njihov razvod zaboravljena i već bismo zaboravili i novi susret, da se strani mediji nisu raspisali o navodnoj ljubavnoj vezi nekadašnjeg zlatnog para.

Bliski prijatelji Brada Pitta i Jennifer Aniston navodno su potvrdili da su njih dvoje ponovo u ljubavnoj vezi. "Brad priča samo o Jennifer. Obnovili su svoju romansu i već niz godina nisam vidio niti jedno od njih tako sretne", rekao je suradnik Bradove producentske kuće Plan B, a donosi Mirror.

Izjavu je navodno dala i njezina prijateljica: 'Mislim da Jenn nikad nije prestala voljeti Brada, iako joj je slomio srce kad ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Prošlo je puno vremena, ali ona mu je sve oprostila', donosi Mirror. Nadalje, prijatelji bliski bivšim supružnicima tvrde i da su Brad i Jennifer zajedno izašli najmanje pet puta prije susreta na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu, uključujući i susret tijekom božićnih praznika na Bel Airu, u vili Jennifer Aniston.

Toliko su puta u posljednje tri i pol godine, otkako se Brad rastao od Angeline Jolie, mediji i obožavatelji na društvenim mrežama htjeli spojiti Brada s bivšom suprugom da više i ne čitamo napise o tome, no posljednji i nije za zanemariti prisjetimo li se samo tog prisnog posljednjeg susreta....

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)Getty Images for SAG-AFTRALOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)Getty Images for SAG-AFTRA

Prisjetili smo se malo i kronologije njihove ljubavi i kraha, što nas vraća u 1994. godinu kad su se upoznali zahvaljujući poznanstvu njihovih agenata. Nisu odmah planuli u vatri zaljubljenosti, jer je Brad tada bio u vrlo popularnoj vezi s Gwyneth Paltrow. Prvi put zapravo su izašli gotovo četiri godine kasnije. Odmah su, na prvoj večeri, znali da će to prerasti u vezu.

Svijet je vrištao od ushita kad su se, prvi put kao zaljubljeni par, na crvenom tepihu pojavili na dodjeli Emmyja 1999. godine. Bio je to njihov prvi javni izlazak, službena potvrda veze.

373073 01: 09/12/99. Los Angeles, CA. Brad Pitt and Jennifer Aniston arrive at the Getty Images

Dodjela Emmyja 12. rujna 1999.

Zaručili su se te iste godine, a i o zarukama imaju što pričati - bilo je to u New Yorku, na pozornici za vrijeme koncerta omiljenog im Stinga, ravno ispred mikrofona.

Ljubav je bila toliko jaka da nisu dugo čekali vjenčanje, a za veliki dan izabrali su Malibu i 29. srpanj 2000. godine gdje su slavili sa svojih 200-tinjak uzvanika. Imali su četiri glazbena sastava, gospel zbor, salu su ukrasili s 50.000 cvjetova. Goste su iznenadili i urnebesnim vatrometom.

Prvi veći intervju u Bradu Jenn je dala za Rolling Stone godinu nakon stupanja u brak. "Više nema onog "Nosi se, odlazim", jer sada kad se i posvađamo, svjesni smo da to ne ide više tako. Lijep je osjećaj po prvi put iskusiti da s nekim ideš na duge staze. To me naučilo da se manje zamaram nebitnim stvarima", rekla je Jenn.

Krajem 2001. dogodio se još jedan trenutak koji se ne zaboravlja - Brad Pitt se uz Jenn kao gost glumac pojavio u jednoj epizodi "Prijatelja" i da, mrzio je Rachel Green!

Godine 2003. u jednom je intervjuu Aniston izjavila nešto poprilično zanimljivo: "Je li on ljubav mog života? Uvijek se pitamo je li netko ljubav našeg života. Nisam od onih koji kažu da im je netko ljubav života, ali je svakako velika ljubav mog života. Imamo nešto posebno, lijepo je imati podršku u ovom svijetu showbiza i nekoga tko te vodi, navigira kroz život i tko zna sve o tebi".

Jennifer Aniston and Brad Pitt arrive at the 52nd Annual Primetime Emmy Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles, 9/10/00.Photo: Kevin Winter/ImageDirectGetty Images

Početkom 2004. je rekla za The Guardian: "Prijatelji" se približavaju kraju snimanja. Vrijeme je za dijete, vjerujem da se može raditi i uz bebu, čak i u trudnoći. Stoga ću za početak nastojati usporiti".

U svibnju 2004. godine počelo je snimanje "Gospodin i gospođa Smith" s Bradom i Angelinom Jolie u glavnim ulogama. Angelina je rekla da su toliko ludosti prošli zajedno snimajući film, da je nakon nekoliko mjeseci od početka snimanja sebi rekla "Bože, jedva čekam ići na posao". "Bilo da smo učili plesne korake i svađali se oko njih, bilo da smo učili baratati pištoljem, ili u zavodljivim scenama, urnebesno smo se zabavljali i postajali bliski", rekla je Angelina. Naglasila je i da su se tek nakon završetka snimanja filma pitali je li tu bilo nečeg jačeg od bliskog prijateljstva.

File photo dated 02/06/13 of Brad Pitt and his wife Angelina Jolie attending the world premiere of World War Z in London, as Hollywood star Jolie has filed for divorce, TMZ has reported., Image: 300491182, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press AssociationProfimedia, Press Association

Već u početkom 2005. došlo je saopćenje za medije koje je osupnulo svijet: "Nakon sedam zajedničkih godina odlučili smo se službeno rastati. Naš razvod nije rezultat nagađanja koja prenose tabloidi već je rezultat dugog promišljanja. Ostajemo dobri prijatelji koji se vole i dive jedno drugome".

(SB / Gloria)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...