SLOVENAC JE OPET BRILJIRAO, ALI SVI SU GLEDALI SAMO U NJEGOVE PATIKE: "Ovo mi je bila najteža utakmica ikada..."

Dallas Mavericksi sinoć su u gostima slavili protiv Oklahome City Thunder (107:97), a ponovo je najbolji na parketu bio Luka Dončić

  • Sport

  • 28. Jan. 2020  

  • 0

Dončić je ubacio 29 poena, te je dodao još 11 skokova i pet asistencija iako nije bio previše fokusiran na meč. Slovenca je jako pogodila smrt njegovog uzora Kobeja Bryanta koji je stradao u nedjelju u padu helikoptera.

Košarkaš Dallasa odlučio je da ovaj meč bude u čast Bryanta i njegove 13-godišnje kćerke Gianne koja je također bila među stradalima.

Dončić je ispisao njihova imena na svojim patikama, ali također se sjetio i ostalih žrtava ove tragedije. Podsjećamo, pored Bryanta i njegove kćerke u helikopteru je još bilo sedam osoba. Dončić se nakon meča oglasio na Twitteru i poručio da je ovo bila najteža utakmica koju je igrao.

 

"Ovo je bila najteža utakmica koju sam ikad morao igrati. Još uvijek ne vjerujem. Uvijek s nama", poručio je Dončić uz fotografije svojih patika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...