TALIJANSKI MEDIJI NAJAVLJUJU NEOČEKIVANI PREOKRET: Reprezentativac Bosne i Hercegovine tek potpisao za talijanskog velikana, a već napušta klub…!?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine još uvijek se nije ustalio u timu Milana, a ako je suditi prema onome što pišu mediji u Italiji, uskoro će napustiti San Siro

  • Sport

  • 28. Jan. 2020  

  • 0

U posljednje vrijeme nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za usluge Rade Krunića, a posljednji u nizu je Cagliari koji ove sezone vodi bitku za plasman u evropska takmičenja.

"Nije slučajno što je sportski direktor Cagliarija Marcello Carli viđen u Milanovim prostorijama. Vođeni su razgovori o mogućoj saradnji, o dovođenju Gabbija i Bellodija, a treći na listi želja upravo je Krunić", navode talijanski mediji.

Cagliari se za Krunićeve usluge interesirao i 2017. godine, ali je Krunić nakon Empolija stigao u redove Milana, odigrao devet utakmica i ubilježio jednu asistenciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...