KRALJICA JE ODLUČILA: Meghan ima zabranu pristupa ovom mjestu

Njih dvoje će i dalje biti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, ali više neće uživati u kraljevskim povlasticama.

  • Show

  • 28. Jan. 2020  

  • 0

Meghan Markle imala je pristup kolekciji kraljevskog nakita, ali nakon što su ona i princ Harry odstupili s kraljevskih dužnosti, kraljica je Meghan zabranila pristup bogatoj riznici nakita.

 Kraljica Elizabeta odobrila je princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle da odstupe sa svojih dužnosti i budu financijski neovisni.

Njih dvoje će i  dalje biti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, ali više neće uživati u kraljevskim povlasticama. Moraju tako vratiti 2.4 milijuna funti koliko je  koštala obnova njihovog dom Frogmore Cottage, a taj novac za obnovu došao je od poreznih obveznika kojima Meghan i Harry sada moraju vratiti ovaj iznos. Jedna od odluka koju je kraljica donijela odnosi se i nakit koji je Meghan koristila kada je postala članica kraljevske obitelji.

 Američka glumica uživala je u tome što može posegnuti u bogatu kraljevsku riznicu nakita, ali sada joj pristup tamo zabranjen. Čak je morala vratiti i  dio nakita koji je dobila od kraljice, a kako britanski mediji pišu među tim nakitom je i prsten koji je Meghan nosila na dan vjenčanja, a koji je nekada pripadao princezi Diani.

 Inače, Meghan je obožavala stil princeze Diane i najčešće je uzimala nakit koji je nekada pripadao Harryjevoj mami i često je nosila naušnice i narukvice. Nedugo nakon što je saznala što njezin unuk i njegova supruga planiraju kraljica je željela Meghan oduzeti i nakit koji je za njezino vjenčanje bio posebno napravljen za nju.

 Radilo se o nakitu koji je nastao iz dijelova nakita koji su pripadali princezi Diani, ali na kraju se kraljica ipak predomislila i dopustila je Meghan da zadrži taj nakit. 

(Večernji/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...