ZNALI SMO DA NISU NORMALNI, ALI OVO…: Pogledajte kakvu je ludoriju uradila ekipa „Top Geara“, vozilo su zakačili na vrhu brane, a onda… (VIDEO)

Producenti britanskog showa „Top Gear“ ovoga su puta bacili rukavicu u lice Amazonovim konkurentima i odlučili snimiti opasan i neobičan pothvat

  • Šareni svijet

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 0

Jednog od svojih voditelja, Freddieja Flintoffa, odlučili su baciti, zajedno s automobilom, s visine od preko 160 metara u provaliju. Dakako, sve su osigurali uz pomoć bungee užadi, postavili brojne kamere i isplanirali ovaj podvig do posljednjeg detalja.

Sve se dogodilo na brani Luzzone u Švicarskoj, visokoj 165 metara. Glavni kaskader bio je u Rover 114 kabrioletu olakšanom za 250 kilograma od izvorne mase. Zadatak je bio skok uz pomoć bungee užeta.

Rezultat pogledajte i sami…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...