SLAVNA PJEVAČICA PONOVNO LJUBI: Nakon što je prekinula sa saudijskim milijarderom Rihanna svijetu pokazala novog dečka, evo ko je zamijenio Hassana… (FOTO)

Nedugo nakon što je javnost doznala za prekid trogodišnje veze Rihanne i saudijskog milijardera Hassana Jameela, pojavila su se šuškanja da je tamnoputa ljepotica pronašla sreću u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja

  • Show

  • 29. Jan. 2020  

  • 0

Tri godine bila je u strastvenoj vezi s Hassanom Jameelom, saudijskim milijarderom, nasljednikom uspješne obiteljske tvrtke Abdul Latif Jameel, a onda je prije nekoliko dana Rihanna otkrila da je ponovno slobodna.

No, nije dugo uživala u slobodi jer kako piše magazin The Sun, tamnoputa pjevačica s Barbadosa sreću je pronašla u zagrljaju repera A$AP Rockyja s kojim se poznaje već dugi niz godina.

31-godišnji Njujorčanin i popularna pjevačica navodno su posljednjih dana izuzetno bliski, a viđeni su zajedno u izlasku te kasnije skupa otišli u hotel te proveli noć zajedno.

'Iako je još sve novo i Rihanna je tek svježe slobodna, zaista uživa u Rockyjevu društvu i voli provoditi vrijeme s njim. No, ne opterećuje se što im nosi budućnost. Iako, nedavno je svim svojim prijateljima rekla da bi se uskoro voljela ostvariti u majčinstu', rekao je dobro upućeni izvor tabloidu.

Rihanna i američki reper upoznali su se još 2013. godine, te su od tada nekoliko puta bili povezivani zbog svog prisnog ponašanja u javnosti, no takve su insinuacije oboje odbacili rekavši da su samo jako dobri prijatelji.

Rocky, punog imena Rakim Athelaston Mayers po mnogočemu je Rihannin tip, a izgleda da ju je ponovno privukao zločesti dečko iz 'opasnog' kvarta. Naime, reper je prošlo ljeto uhićen zbog fizičkog napada na konobara u Švedskoj te je neko vrijeme proveo u pritvoru, a onda su optužbe odbačene i cijeli je slučaj završio pogodno za Rockyja te ja pušten kući u New York.

Posljednju vezu s misterioznim bogatim Arapom, Rihanna je navodno prekinula jer su im životi i tradicije bili prerazličiti te nisu mogli dalje graditi zajednički odnos. U vrijeme kad je njezina veza pucala, obnovila je kontakt s Rockyjem.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...