"INSPEKTOR VINKO" U EPIZODI: Novi trener "Sarajeva" ga otpisao, a on potpisuje za beogradski "Partizan"

Miljan Škrbić se tokom ovog mjeseca pojavio na prozivci "bordo kluba", ali...

  • Sport

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 0

Miljan Škrbić u novembru je boravio na probi u Fudbalskom klubu Sarajevo.

Tada je protiv Olimpika, u prijateljskom meču postigao dva gola, a Husref Musemić je rekao da je zadovoljan Škrbićem i ovaj napadač je trebao potpisati za Bordo klub. On se u januaru pojavio na prozivci "bordo kluba", trenirao je sa Sarajevom i kada se očekivalo da potpiše ugovor trener Vinko Marinović, koji je zamijenio Musemića, je kazao da mu Škrbić nije potreban.

Ovaj napadač, koji je posljednji angažman imao u Turskoj, nakon toga se priključio pripremama Partizana u Antaliji gdje je zadovoljio ukuse Save Miloševića. Škrbić će uskoro potpisati za Partizan, a i trener Savo Milošević je u nekoliko navrata kazao kako je zadovoljan onim što je ovaj fudbaler, koji je u karijeri igrao za OFK Beograd, Krško i Giresunspor.

(Sportske.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...