BUKTI PRAVI RAT NA ESTRADI; OPET ZAKUHALE KARLEUŠA I NEDA UKRADEN: „Ti si baba, skini tu jeftinu…“

Nakon incidenta za njom je istrčao direktor "Granda" kako bi je nagovorio da nastavi sa snimanjem

  • Estrada

  • 30. Jan. 2020  

  • 0

Novi incident dogodio se na snimanju "Zvezda Granda"

„Baba, bolje skini tu jeftinu periku, izgledaš jako smešno. Pomiri se sa tim da je tvoje prošlo i nemoj više da sam čula da si mi se obratila, iskompleksirana ženo“,  rekla je Karleuša i napustila studio.

Nakon incidenta za njom je istrčao direktor "Granda" kako bi je nagovorio da nastavi sa snimanjem. Neda Ukraden je za to vrijeme sjedila mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena.

Karleuša i Neda Ukraden zaratile su u prvoj emisiji "Zvezda Granda", kada je Neda bila specijalni član žirija. Tada je pjevačica u više navrata prekinula Karleušu, što je ovu dovelo do ludila i tada je odbrusila Nedi:

„Meni mama nije govorila stop, a ne ti, sjaši sa mene“!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...