PROCURIO VIDEO NOĆNE DRAME NA NEBU: Boeing pun putnika se hitno vratio natrag, ali je zbog problema dugo kružio iznad glavnog grada, a onda je u pomoć stigao F-16…

Zrakoplov kompanije Air Canada nakon što je poletio iz Madrida u Toronto, morao se okrenuti kako bi se vratio na španjolski aerodrom

  • Hronika

  • 04. Feb. 2020  

  • 0

Kako piše El Mundo, Boeing 767-300 sa 128 putnika među kojima su bile i dvije bebe nešto iza 19 sati sletio je sigurno na aerodrom Barajas nakon što je tri sata kružio iznad Madrida kako bi potrošio gorivo.

Avion na letu AC 837 ostao je bez jednog sletnog kotača, a pojavili su se i problemi s lijevim motorom.

Ni pola sata nakon polijetanja pilot je zatražio za izvanredno slijetanje.

U jednom trenutku, javlja Air live, u pomoć avionu Air Canade priskočio je F-18 španjolske vojske kako bi osmotrio kakvih problema imaju, a taj trenutak zabilježili su i putnici u zrakoplovu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...