I KLOPP SE HVATAO ZA GLAVU: Trener Liverpoola nije mogao doći sebi, umjesto zvijezda na teren je poslao djecu, a onda je uslijedila ludnica… (VIDEO)

Liverpoolovi tinejdžeri su na Anifeld Roadu u okviru FA Cupa s minimalnih 1:0 savladali Shrewsbury.

  • Sport

  • 05. Feb. 2020  05. Feb. 2020

  • 0

Jurgen Klopp je odlučio da odmori sebe i najveće zvijezde pa su priliku na ovom susretu dobili igrači iz juniorskog i U23 tima Redsa.

U 57. minuti gosti su postigli gol za oduševljenje nekoliko hiljada svojih navijača, ali je poslije pregledavanja snimaka pogodak poništen zbog ofsajda pa je sve bilo uzalud.

Pobjednik je odlučen u 75. minuti. Vlastitu mrežu zatresao je Ro-Shaun Williams. Izdanak škole Manchester Uniteda je postigao autogol glavom sa ivice kaznenog prostora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...