KAKVE SU OVO PRLJAVE IGRE BEOGRADA?: Na Kipru uhapšen državljanin Srbije jer je prijetio Đukanoviću

Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnesena je krivična prijava protiv državljanina Srbije, nastanjenog na Kipru, čiji su inicijali D.M. /46/ zbog osnovane sumnje da je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću poslao prijeteću poruku na službeni mejl, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

  • Hronika

  • 07. Feb. 2020  07. Feb. 2020

  • 0

U saopštenju se navodi da je D.M. osumnjičen za krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.

"On je, kako se sumnja, na službenu mejl adresu Generalnog sekretarijata Vlade poslao poruku prijeteće sadržine upućenu predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću", navodi se u saopštenju i dodaje da je ovo lice na istu adresu poslalo i pismo prijeteće sadržine.

Nakon preduzimanja mjera i radnji iz nadležnosti Uprave policije, operativnim radom i saradnjom sa drugim bezbjednosnim službama, ovo lice je identifikovano.

"Posredstvom kancelarije Interpola Kipar upućen je zahtjev da D.M. bude saslušan, po čemu je kiparska policija i postupila", saopšteno je iz Uprave policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...