JEZIVI SLUČAJ OBLJUBE 13-GODIŠNJE DJEVOJČICE IZ BiH: Majka je sve znala

Ukoliko mu se dokaže krivica, D. B. prijeti kazna od najmanje osam godina iza rešetaka, jer je djelo za koje se tereti izuzeto od ublažavanja kazne.

  • Hronika

  • 10. Feb. 2020  

  • 0

Okružni sud u Banjoj Luci odredio je jednomjesečni pritvor D. B. (24) iz Laktaša, osumnjičenom za šokantni slučaj obljube 13-godišnje djevojčice i to pred njenom majkom, koja je, također, pod istragom, ali je puštena da se brani sa slobode.

Kako je potvrđeno u Okružnom sudu, D. B. je sinoć sproveden u pritvorsku jedinicu KPZ-a Banja Luka na Tunjicama.

"Pritvor je određen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati krivični postupak utjecajem na svjedoke ili saučesnike te zbog takozvanog uznemirenja javnosti", navode u Sudu.

Ukoliko mu se dokaže krivica, D. B. prijeti kazna od najmanje osam godina iza rešetaka, jer je djelo za koje se tereti izuzeto od ublažavanja kazne.

Majka djevojčice osumnjičena je za navođenje djeteta na prisustvovanje spolnim radnjama, za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina.

Izvori iz policije pojašnjavaju da je majka znala za zlostavljanje kćerke od svog ljubavnika D. B. i da je to čak i odobravala, a sumnja se i da su njena djeca prisustvovala majčinim seksualnim odnosima sa D. B

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...