MAGAZINOVIĆ O IZBORNOM ZAKONU KOJI PREDLAŽE DF: "Ima tu dobrih stvari, zašto ne bi prihvatili"

Saša Magazinović, poslanik SDP-a u Parlamentu BiH Saša Magazinović za N1 je danas komentarisao prijedlog promjene Izbornog zakona koji su nedavno predstavili članovi Demokratske fronte.

  • Politika

  • 11. Feb. 2020  

  • 0

"Moje očekivanje je bilo da nova vlast pokaže ozbiljnost tako što će zajednički to predložiti, znači DF sa svojim partnerima SDA, HDZ, SNSD, SBB. To bi bilo kredibilno u smislu da ima izgled da prođe, a shvatam strateški potez DF-a da oni sami to predlože i da se pokušaju distancirati od SDA HDZ-a i SNSD-a. Kratko je vrijeme da analiziramo prijedlog, ima tu dobrih stvari i ima onih koje se trebaju doraditi, biće prilike i za raspravu i za amandmane. Ne znam zašto ne bi prihvatili, nema veze od koga dolazi ako je dobro. Međutim, do toga ima puno vremena", rekao je SDP-ov Saša Magazinović.

Dodao je i to kako je odbijanje neke inicijative često samo jer dolazi iz opozicije. SDP-u, kako je objasnio, predlagač nije važan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...