KASUMOVIĆ RASPALIO PO BIVŠOJ STRANCI, PA NAPRAVIO NOVI SKANDAL: Pozvao građane Zenice da ne plaćaju RTV pretplatu, „Ni u Grudama, ni u Posušju je ne plaćaju…“

Gost N1 televizije bio je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, govorio je o budžetu tog grada i iskoristio priliku za napad na SDA

  • Politika

  • 12. Feb. 2020  

  • 2

"SDA sistemski ide na mene nakon Forte i Konakovića", poručio je Kasumović za N1 komentarišući napise kako je Zenica blokirana zbog neusvajanja budžeta.

"Vladajuća koalicija na čelu s SDA već tri godine i tri mjeseca od Zenice pravi grad slučaj. Oni su ove godine veoma rano krenuli u izbornu kampanju. Građani Zenice i čitave Bosne trebaju znati da je dogovor u SDA-u da poslije vlade Forte i Konakovića, jedini problem je Fuad Kasumović, koji ima veliku podršku u čitavoj srednjoj Bosni i oni sistemski idu na mene", naglasio je Kasumović.

„Ja ću pozvati građane Zenice da ne plaćaju to što ne moraju plaćati ako se ovo brzo ne promijeni“, kazao je on.

Na pitanje da li to on poziva ljude da svjesno krše zakon, i ne plaćaju RTV pretplatu, Kasumović je odgovorio kako "taj zakon ne postoji".

"Ni u Grudama ni u Posušju ne plaćaju jer je zakonski neriješeno. HDZ je napravio svoju televiziju, ako i SDA hoće da ima svoju, neka je napravi, ali ovo su javni servisi svih građana. Ljudi koji ih vode su visoki funkcioneri u strankama“, kazao je Kasumović za N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...