DODIK I GRUJIČIĆ MOBILIZIRAJU: "Srebrenica je od STRATEŠKOG INTERESA za RS, treba da se ide sa zajedničkim kandidatom"

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izjavio je Srni da je na današnjem sastanku sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom naglašeno da je ova opština od starteškog interesa za Republiku Srpsku i da je neophodno da sve srpske stranke ponovo predlože zajedničkog kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.

  • Politika

  • 12. Feb. 2020  12. Feb. 2020

  • 1

Grujičić je rekao da je i nedavno tokom razgovora sa predsjednikom SDS-a Mirkom Šarovićem dogovoreno da se održi sastanak predsjednika svih srpskih stranaka u Republici Srpskoj u vezi sa izborom zajedničkog kandidata za načelnika Srebrenice.

"To je jedino pravo, ali i pravdano rješenje s obzirom na specifičnost naše opštine i zato na izbore treba da se ide sa zajedničkim srpskim kandidatom za načelnika", rekao je Grujičić Srni nakon sastanka sa liderom SNSD-a, naglasivši da je Srebrenica izuzetno važna za Republiku Srpsku i srpski narod.

Grujičić je rekao da je Dodik podržao i projekte koje ova opština planira da uputi ka Vladi Republike Srpske s ciljem njihove realizacije a sve u korist stanovnika Srebrenice.

Sastanku je prisustvovao i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica Vojin Pavlović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...