PRIVATNO UDRUŽENJE DANETA ČANKOVIĆA ORGANIZIRALO PETICIJU: Građani Banja Luke protiv ulaska u NATO

Čanković nije komentirao da država Bosna i Hercegovina ulazi u NATO, a ne bh. entitet RS.

  • Mini market

  • 17. Feb. 2020  

  • 0

Srpski narodni pokret “Izbor je naš”, na čijem je čelu Dane Čanković, organizovao je danas na Trgu Krajine u Banja Luci potpisivanje peticije protiv ulaska manjeg bh. entiteta u NATO.

Potpisivanju peticije uglavnom su se odazvali stariji stanovnici Banja Luke, a cilj Čankovićevog udruženja je da vlastima u RS-u dostave mišljenje naroda o ulasku u NATO.

Čanković nije komentirao da država Bosna i Hercegovina ulazi u NATO, a ne bh. entitet RS.

"RS neće u NATO. Dođite i dajte svoj potpis za građansku inicijativu za izradu zakona kojim bi se spriječio ulazak u NATO", poručili su iz Srpskog narodnog pokreta “Izbor je naš”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...