ČOVIĆEV PRIJATELJ U PANICI: „HDZ ide u propast, ovako dalje više ne može…“

Kandidat za predsjednika HDZ-a Hrvatske Miro Kovač rekao je u ponedjeljak kako smjer sadašnjeg vodstva stranke vodi HDZ u propast te poručio da HDZ treba spasiti i obnoviti

  • Regija

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 0

„Ovaj smjer sadašnjeg vodstva vodi HDZ u propast. HDZ treba spasiti i treba ga obnoviti. Naša opcija i naši ljudi povezani su i slušaju narod te će opet dovesti HDZ na pobjednički kolosijek”, rekao je Miro Kovač novinarima nakon druženja s članovima stranke u Gospiću.

Smatra da je HDZ sada završio na gubitničkom kolosijeku jer su izgubljeni europski i predsjednički izbori. Kovač je poručio i da HDZ ovako ne može dalje, a u interesu članova stranke ne može biti i da se izgube parlamentarni izbori.

Drži kako se HDZ mora „vratiti narodu” ocijenivši kako ta stranka trenutno nije narodnjačka stranka.

„HDZ se pretvorio u elitističku stranku, što nikada nije bio. HDZ mora biti narodnjačka stranka i mora se vratiti narodu, slušati narod i ne ići s narodom u svađu – što je bio slučaj s Istanbulskom konvencijom te inicijativama za referendume. To se pokazalo onda i na izborima za Europski parlament, kada smo doživjeli brodolom”, kazao je Kovač. To se, upozorio je, pokazalo i na predsjedničkim izborima kada su izgubili predsjednicu Republike.

„Taj karakter HDZ-a se gubi i moramo ga spasiti i vratiti na kolosijek”, naglasio je Kovač. Također, smatra i da se u stranci treba slušati svakog čovjeka te poručio kako HDZ više neće biti stranka koja će funkcionirati po principu – "stranka to sam ja".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...