UŽAS KOD TUZLE: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći povrijeđeno pet osoba, putnik iz smrskanog „Audija“ prošao najgore…

O ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć u 23.45 sati, upoznat je kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona

  • Hronika

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 0

Pet osoba je povrijeđeno, od kojih jedno teže u saobraćajnoj nezgodi na dijelu magistralnog puta u tuzlanskom naselju Šići, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Teško povrijeđeni putnik u automobilu "Audi" čiji su inicijali R.K. zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

Vozaču "Audija" A.B. (35) i "Opel Astre" M.S. (22), obojica iz Tuzle, te putnici u "Audiju" A.S. (19) i suvozaču u "Opel Astri" A.T. (20) ukazana je ljekarska pomoć u UKC Tuzla.

O ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć u 23.45 sati, upoznat je kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...