NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U HRVATSKOJ: Policija zaustavila mladića koji je vozio krntiju, vozilo se doslovno raspadalo

Prilikom nadzora i kontrole saobraćaja, policajci su posumnjali u tehničku ispravnost vozila, kojim je upravljao 22-godišnji mladić.

  • Šareni svijet

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 0

Policijski službenici zaustavili su, jučer u 12.50 sati između mjesta Sveti Đurđ i Karlovec Ludbreški u Hrvatskoj, mladića koji je upravljao motornim vozilom u doslovno raspadajućem stanju, piše Crna Hronika info.

Prilikom nadzora i kontrole saobraćaja, policajci su posumnjali u tehničku ispravnost vozila, kojim je upravljao 22-godišnji mladić. 

Vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled.

Na tehničkom pregledu vozila u Stanici za tehnički pregled je utvrđeno 6 opasnih i 12 velikih nedostataka zbog čega je vozilo isključeno iz saobraćaja, te su sa vozila skinute registarske oznake.

Vozaču su policijski službenici uručili Prekršajni nalog. Za takvu vrstu prekršaja predviđena je novčana kazna u iznosu od 500 pa do 1.200 KM.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...