MESSI I RONALDO DOBILI NASLJEDNIKA: Pogledajte što je sinoć učinio nevjerovatni napadač Borussije Dortmund, ovo je čudo… (VIDEO)

Nevjerovatni Erling Haaland je s dva gola srušio PSG i Borussia Dortmund je slavila s 2:1

  • Sport

  • 19. Feb. 2020  

  • 0

Njegovim pogocima se dive, posebno drugom za 2:1 kada je raspalio u rašlje s 20-ak metara, no trk iz prvog poluvremena je posebna priča.

Tada je PSG imao korner, nakon kojeg je uslijedila kontra tima iz Dormunda koju je vukao Jadon Sancho, ali je uočen nevjerovatan sprint Norvežanina.

Devetnaestogodišnjak je trčao od svog gola do gola PSG-a, otkrivao se i čekao loptu, a izmjereno je da je 60 metara istrčao za 6.64 sekundi.

Američki sprinter Christian Coleman je svjetski rekorder na 60 metara s vremenom od 6.34 sekunde, a mladi Norvežanin je umalo srušio svjetski rekord.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...