KO DA MI OTME, IZ MOJE DUŠE, BUGOJNO: Aleksandar Vučić objavio nikad viđenu fotografiju s ocem, majkom i bratom, napisao i poruku…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavio je fotografiju sa svojim roditeljima Anđelkom i Angelinom i bratom Andrejem

  • Regija

  • 19. Feb. 2020  

  • 1

„Nikad nemam dovoljno vremena za majku i oca. Hvala za brigu, ljubav i što sve mogu da izdrže, napisao je Vučić u objavi na Instagramu.

Inače, Aleksandrov otac Anđelko, kojeg u Bugojnu nazivaju Bato, rođen je u izbjeglištvu u jednom vagonu nedaleko od Beograda. Njegova majka Dragica, inače porijeklom iz Šipova, izbjegla je u Srbiju.

Nakon Drugog svjetskog rata oni su se vratili u Bugojno gdje je Aleksandrov otac odrastao i školovao se, a potom otišao na Ekonomski fakultet u Beogradu. Tamo je upoznao suprugu, Aleksandrovu majku, Angelinu iz Bečaja u Srbiji, sa kojom će se kasnije vjenčati. Prije toga je nekoliko godina radio u IMPO-u u Bugojnu. No, i poslije odlaska u Srbiju, sve do rata u BiH i smrti majke Dragice 1991. godine, Anđelko Vučić je sa porodicom često dolazio u selo Čipuljiće kod Bugojna.

Izvor: Instagram 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...