KOLINDI SU BILE PUNE OČI SUZA: Otkriveno kojim je riječima Milanović ispratio bivšu predsjednicu Hrvatske sa Pantovčaka…

Kolinda Grabar-Kitarović odradila je svoje kao predsjednica Hrvatslke te se oprostila od Pantovčaka uz buket i poljubac koji je dobila od novog predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića

  • Regija

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

Premda je kroz kampanju svom silom htjela ostati u “predsjedničkoj rezidenciji”, ipak je morala prepustiti svoje mjesto drugome.

Njezin posljednji pogled na dvore izgledao je vrlo emotivno, što je potvrdila i stručnjakinja za komunikaciju Ana Šimunović. “Bila je emotivna, ali nekako je suzdržavala veliko ili ekpresivno izražavanje emocija što, recimo, u kampanji nije bio slučaj."

Da je bila emotivna mogli smo vidjeti prilikom dolaska, zasigurno joj nisu bili laki trenuci”, kazala je komunikologinja za RTL Direkt.

Da je predsjednica Hrvatske tijekom svog zadnjeg dana na poslu htjela zablistati pokazuje i odjevna kombinacija koju je obukla na inauguraciju. Dalibor Betti, dizajner modne kuće “TRUE designed”, kazao je da je tu u pitanju bio akromatski niz te da je on napravio devet skica pa je u konačnici odabrana kombinacija koju je Grabar-Kitarović nosila na svečanosti.

Teške riječi Milanović i Grabar-Kitarović ostavili su iza sebe te su pola sata razgovarali tijekom primopredaje dužnosti. Isprva je bilo sve neugodno i njih dvoje su prvo razgovarali o vremenu. Prva osoba kojoj je Milanović prišao bila je upravo bivša predsjednica, a komunikologija Šimunović smatra da je njihov odnos doživio evoluciju.

“Rekla bih da je odnos sada već aktualnog predsjednika doživio jednu evoluciju. Sjećamo se kako je bilo na početku njihove suradnje. Zapravo bilo je odbijanje suradnje. Na simboličkoj razini od strane predsjednika i odbijanje rukovanja”, kazala je Šimunović za RTL Direkt.

Nakon ceremonije predsjednica je otišla te Milanoviću rekla: “Svako dobro, javi se!”

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...