CICKO BJELICA „NA BRANIKU REPUBLIKE SRPSKE“: Načelnik Sokoca odgovorio Stanivukoviću na optužbe da je ubačeni Dodikov element u redove opozicije…

Funkcioner SDS-a Milovan Bjelica izjavio je da narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković ne treba da brine za njega jer je, kako kaže, „u politici stvaranja i odbrane Republike Srpske već 30 godina, te da će sa idejom očuvanja Republike i srpskog naroda otići u penziju“

  • Mini market

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

"Iako nisam poslanik, pojedini poslanici moje ime konstantno pominju u Narodnoj skupštini Republike Srpske u negativnom kontekstu. Računaju nema me, pa mogu", rekao je Bjelica, komentarišući prozivke poslanika PDP-a Draška Stanivukovića na jučerašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Bjelica je poručio Stanivukoviću da nikada nije "ubadao s leđa, pa ni kada je s leđa ubadan".

On je kazao da su u posljednjih osam godina sve kampanje u Republici Srpskoj bile uglavnom negativne i usmjerene, prije svega, na SNSD, te naglasio da nijedna od tih negativnih kampanja nije donijela očekivane rezultate SDS-u.

"Mene interesuje Republika Srpska, ali i Sokolac i život mojih sugrađana. S toga, moram i hoću maksimalno da iskoristim lokalpatriotizam i želju da opština u kojoj živimo napreduje", rekao je Bjelica, koji je i načelnik sokolačke opštine.

"Nadam se da će naše stranke, PDP i SDS, jednom za svagda raščistiti sa `Obren Petrovićevima`, Bjelicama i drugim ljudima, a na tom spisku vidjećemo dokle ćemo doći. Mnoga imena mogli bismo staviti na taj spisak", rekao je jučer Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...