KO ŽELI, NAĆI ĆE NAČIN: Kinezi u kućnoj izolaciji pse "šetaju" sa balkona

Kinezi koji se nalaze u kućnoj izolaciji pronašli su potencijalno opasan način da izvedu svoje pse

  • Šareni svijet

  • 19. Feb. 2020  

  • 0

Zbog epidemije Covid19 virusa, koji je postao poznatiji pod nazivom koronavirus, mnogi Kinezi u Wuhan području skoro ne izlaze iz domova. Samim time, oni koji su vlasnici ljubimaca nisu u mogućnosti izvesti ih u uobičajene šetnje.

Internetom je, međutim, počeo cirkulisati snimak ljudi kako svoje pse spuštaju niz balkon, koristeći se dugim povocima. Pse na taj način "prošetaju", a zatim ih ponovo vrate kroz balkon.

Mnogi su se nasmijali na ovaj neobični snimak, ali većina ipak upozorava kako je ovo opasno prema psima, te se savjetuje protiv ovakvog "šetanja". 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...