NA NJIH SMO POTPUNO ZABORAVILI: Nekada jedan od vodećih svjetskih proizvođača mobitela vraća se u igru, procurio test novog modela za one sa dubljim džepovima…

Na internetskoj stranici Geekbench pojavio se novi LG-jev high-end smartphone V60 ThinQ

  • HiTec

  • 20. Feb. 2020  

  • 0

Na Geekbenchu se pojavio novi LG-jev V60 ThinQ high-end pametni telefon i to pod kodnim imenom LM-V600N (LG V50 ThinQ imao je oznaku LM-V500N s time da N označava verziju s podrškom za 5G mreže).

Uređaj koji se pojavio na Geekbenchu bazira se na Qualcommovom Snapdragon 865 čipu, 8 GB RAM-a te Android 10 operativnom sustavu.

Od ranije je poznato kako LG V60 ThinQ donosi i četiri mikrofona, četiri stražnje kamere, USB Type-C priključak, 3,5-milimetarski priključak za slušalice, bateriju od 5000 mAh, dediciranu tipku za Google Assistant te senzor otisaka prstiju smješten ispod zaslona (6,7 odnosno 6,9-inčni zaslon s notchom).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...