I MILAN I ZORAN ŽURE U LUKAVICU: Dodik na raport pozvao sve srpske zvaničnike iz državnih institucija, evo šta sprema…

U administrativnom centru bh. entiteta Republika Srpska u Istočnom Sarajevu danas će biti održan sastanak entitetskih zvaničnika koji rade u institucijama Bosne i Hercegovine

  • Mini market

  • 20. Feb. 2020  

  • 3

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik jučer je najavio da će ovom sastanku "odlučivati da li će neučestvovanje u donošenju odluka svesti na niži, nivo akata, rješenja i drugih pitanja".

Predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija jučer je najavio da će se odazvati Dodikovom pozivu. Očekuje se dolazak i mnogih drugih entitetskih predstavnika u državnim institucijama iz SIPA-e, OSA-e i drugih agencija.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...