BIĆE VATRE U BEOGRADU: Olja Bećković tužila "Pink", Željka Mitrovića, koautore emisije "Hit tvit" zbog...

Prvo ročište po ovoj tužbi biće održano u petak

  • Zabava

  • 20. Feb. 2020  20. Feb. 2020

  • 0

Olja Bećković, autorica emisije "Utisak nedelje" koja se emituje na Novoj S, tužila je televiziju "Pink", njenog vlasnika Željka Mitrovića, te Vericu Bradić i Gorana Gmitrića, koautore emisije “Hit tvit”, zbog povrede autorskih prava, objavio je "Danas".

Prvo ročište po ovoj tužbi biće održano u petak u Višem sudu u Beogradu, potvrdio je njen pravni zastupnik Goran Draganić.

Olja Bećković, autorica emisije "Utisak nedelje" koja postoji od 1991. i koja je kao autorsko djelo deponovana u Autorskoj agenciji Srbije od 1994., podnijela je tužbu nadležnom sudu radi utvrđenja da je povrijeđeno njeno autorsko pravo. Viši sud u Beogradu će u parničnom postupku na osnovu predloženih dokaza i činjenica utvrđivati da li su koautori emisije "Hit tvit" izvršili preuzimanje originalne idejne koncepcije i bitnih segmenata emisije "Utisak nedelje" i da li je na taj način došlo do povrede autorskog prava autorke Olje Bećković, navodi Danas.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...