MONSTRUOZAN SLUČAJ: Šipovljaninu zbog obljube djevojčice 12 godina zatvora

Simo Savičić iz Šipova osuđen je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na 12 godina zatvora zbog obljube djevojčice (11) u toj opštini.

  • Hronika

  • 20. Feb. 2020  

  • 0

U ovom slučaju postupak protiv S.M.  (64) djevojčicine babe koja je uhapšena zajedno sa njim, razdvojen je u odnosu na Savičića. 

Kako saznajemo, ona je ona s Okružnim tužilaštvom zaključila sporazum o priznanju krivice. 

Ovaj slučaj, bio je u potpunosti zatvoren za javnost, zbog zaštite djevojčice pa je i izricanje presude bilo zatvoreno za javnost. 

Ovaj šokantni slučaj, koji je zgrozio javnost, otkrila je policija iz Šipova u septembru prošle godine nakon prijave da S. M. sve češće vodi unuku kod Savičića koji je policiji i pravosuđu dobro poznat.  

Nakon  prijave policija je u stanu zatekla pomenutog muškarca, djevojčicu i babu, a muškarac i žena su odmah uhapšeni.

Djevojčica je, najčešće boravila sa bakom u jednom poprilično udaljenom selu u Šipovu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...