DODIKOVI I ČOVIĆEVI "KORISNI IDIOTI": HDZ-ov medij pružio punu podršku Nikšiću i Kojoviću u borbi protiv SDA i DF-a

Za sada ostaje još do kraja nejasno koji motivi stoje iza ovakvog ponašanja SDP-a i Naše stranke, odnosno jesu li više korisni ili su više, tj. samo, idioti.

  • Politika

  • 21. Feb. 2020  21. Feb. 2020

  • 0

Demagogško saopštenje SDP-a i Naše stranke puno floskula i oštih fraza u kojem u dramatičnim trenucima za država kada Dodik i Čović zajedničkim snagama najavljuju blokadu države i udaraju na Ustavni sud, pozivaju na borbu provi nacionalista na sve tri strane, što bi značilo da su HDZ i SNSD isto što i SDA i DF,  očekivano je naišao na oduševljenje i kod Čovićevih medijskih trabanata.

Tako je nezvaničnioglasilo HDZ-a BiH Dnevnik.ba s oduševljenjem dočekalo "Nikšićev i Kojovićev potez na borbu protiv nacionalista", tumačeći to kao još jedan poraz Željka Komšića i njegove politike. 

Na ovaj način još jednom se potvrđuje da SNSD i HDZ percipiraju SDP i Našu stranku kao svoje korisne idiote, što intenzivno traje još od predizborne kampanje kada su ove dvije stranke kandidaturama izvjesnog Boriše Falatara i Denisa Bećirovića za članove Predsjedništvo trebale podijeliti građansko glasačko tijelo i tako osujetiti Komšićev izbor, čime bi Dodiku i Čoviću prepustili preuzimanje i ove krovne institucije u državi. 

Za sada ostaje još do kraja nejasno koji motivi stoje iza ovakvog ponašanja SDP-a i Naše stranke, odnosno jesu li više korisni ili su više, tj. samo, idioti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...