ŠAROVIĆ ZAGRMIO NA MIĆIĆA: "Ne može se jednom nogom biti u SDS-u, a glavom u SNSD-u" (VIDEO)

- Ne može biti perjanica u SDS ako nije spreman da se bori i ne može da bude u SDS ako je jednom nogom u SDS, a glavom u SNSD-u, poručio je večeras predsjednik SDS Mirko Šarović na tribini opozicije u Gradiški.

  • Politika

  • 21. Feb. 2020  

  • 1

Šarović nije rekao na koga misli, ali je više nego jasno da je u pitanju gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je i potpredsjednik SDS-a i koji dogovara saradnju sa SNSD-om za lokalne izbore.

"Ne može niko da bude perjanica u SDS-u a da ne kritikuje postojeću vlast i da ne kritikuje postojeće stanje. Ne može biti perjanica u SDS ako nije spreman da se bori i ne može da bude u SDS-u, ako je jednom nogom u SDS-u, a glavom u SNSD-u", kazao je Šarović i dodao: 

"Potpuno je jasno, kako kaže naš narod, ne može i tamo i vamo.

"Ne može niko biti i njihov i naš, možeš biti samo SDS-ov, jer sve drugačije ubija svaku borbu naših stranka za pobjedu i promjenu u Republici Srpskoj", kazao je Šarović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...