VRIJEME SE MIJENJA, SA LOŠEGA NA GORE…: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme

  • Vijesti

  • 22. Feb. 2020  

  • 0

Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna između 7 i 14°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano, uz umjerenu naoblaku. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 2°C, a dnevna između 11 i 16°C.

U ponedjeljak naoblačenje u jutarnjim satima. Lokalno malo kiše na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Poslijepodne smanjenje oblačnosti. Na jugu zemlje zadržat će se sunčano. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5°C, a dnevna između 7 i 17°C.

U utorak sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2°C, a dnevna između 11 i 16°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...