GROTESKNO; OVO JE NAJVAŽNIJA VIJEST U ČOVIĆEVOM „PAŠALUKU“: Ne biste vjerovali s kim se sastao prvi čovjek mostarskog HDZ-a…

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko danas je u Domu HDZ-a BiH zajedno sa svojim suradnicima ugostio izaslanstvo...

  • Mini market

  • 22. Feb. 2020  22. Feb. 2020

  • 0

...Gradskog odbora HDZ 1990 Mostar na čelu s povjerenikom Zoranom Petrićem.

Povod ovog sastanka bila je trenutna politička situacija u Gradu Mostaru kada je u pitanju održavanje izbora. Obje političke stranke složne su da se lokalni izbori u Mostaru moraju održati, te izražavaju zajednički stav kako kroz parlamentarnu proceduru mora doći do usvajanja izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH.

Povjerenik Petrić je istakao kako HDZ 1990, kao punopravni član Hrvatskog narodnog sabora, cijeni konstruktivan pristup Pregovaračkog tima Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, kao i napore koji su uloženi ka pronalaženju rješenja, ali i političke volje “s druge strane stola”, a sve u cilju da građani Mostara konačno ostvare svoje pravo izlaska na lokalne izbore.

Sastanku su ispred Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar pored predsjednika Zeljke nazočili i članovi Pregovaračkog tima Damir Džeba i Vlatko Marinović, stoji u saopćenju HDZ-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...