INSTAGRAM U „PLAMENU“: Prsata hrvatska voditeljica objavila fotku iz spavaće sobe, fanovi u transu…

Mnoge zanima kako neko može izgledati tako dobro u četrdesetima, a Sopek tvrdi kako joj se u životu sve posložilo

  • Estrada

  • 23. Feb. 2020  

  • 0

Televizijska voditeljica Renata Sopek (40) na društvenim mrežama češće dijeli fotografije s treninga nego one na kojima pokazuje svoje atribute

Međutim, ovaj je put sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj leži na krevetu, a ujedno je pokazala dekolte obrubljen crnom čipkom. 

Mnoge zanima kako neko može izgledati tako dobro u četrdesetima, a Sopek tvrdi kako joj se u životu sve posložilo, i privatno i poslovno, pa se to odražava i na izgled.

- Mislim da sam u najboljem životnom razdoblju i osjećam se sjajno.  Naravno da sam zrelija, iskusnija, imam više samopouzdanja, točno znam što hoću, a što ne želim. I mogu birati - rekla je Renata u jednom intervjuu za Gloriju.

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...