DA GA NEKO SLUČAJNO NE PREDUHITRI: Milorad Dodik poslao čestitku Vladimiru Putinu, evo šta piše u pismu…

Srpski član Predsjedništva BiH napisao je da je opredijeljen za nastavak i unaprjeđenje prijateljskih odnosa i jačanje saradnje sa Rusijom na svim poljima.

  • Vijesti

  • 23. Feb. 2020  

  • 1

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i ruskom narodu povodom Dana branilaca otadžbine, istakavši da je ovaj veliki praznik simbol herojstva, hrabrosti i patriotizma.

Dodik je naglasio da je Dan branilaca otadžbine jedan od datuma koji svjedoči da je ruski narod kroz istoriju podnio veliku žrtvu u borbi za mir i slobodu, a da je ruska vojska svijetli primjer odnosa prema svojoj domovini, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Srpski član Predsjedništva BiH napisao je da je opredijeljen za nastavak i unaprjeđenje prijateljskih odnosa i jačanje saradnje sa Rusijom na svim poljima.

"Uz iskrene želje za dalji prosperitet Ruske Federacije, još jednom Vama i ruskom narodu čestitam ovaj veliki praznik i upućujem izraze dubokog poštovanja", naveo je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...