O OVOME BRUJI ŠPANJOLSKA: Igrači Real Madrida su bili očajni jer su izgubili prvo mjesto, a kad su izašli sa stadiona uslijedilo je nešto još gore…

Real Madrid minimalno je poražen od Levantea, a španjolski mediji pišu jutros o novoj neugodnisti za Zidaneov tim

  • Sport

  • 23. Feb. 2020  23. Feb. 2020

  • 0

Poslije poraza na zvijezde Reala su doživjele novo razočarenje poslije izlaska sa stadiona. U Madrid su se vratiti autobusom što definitivno nije nešto na što su se navikli.

Plan je bio vratiti se avionom, ali je lokalni aerodrom zbog magle bio zatvoren. U Realu su odlučili da ne prenoće u Valenciji, već da se odmah vrate autobusom pa su kućama došli daleko kasnije od planiranog.

Ekipu Zinedinea Zidanea čekaju teška iskušenja. Prvo će u osmini finala Lige prvaka dočekati Manchester City, a onda ih čeka i El Clasico.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...