PROCURIO VIDEO; OVO JE NAJJAČA ŽENA NA SVIJETU: Pogledajte kako snažna Njemica golim rukama savija tave za palačinke…

Prije pet godina snažna Kathleen Krausse iz Njemačke oborila je rekord u najviše savinutih tava u manje od minute. Njih čak sedam je zarolala poput tortilje

  • Šareni svijet

  • 23. Feb. 2020  

  • 0

Od tada niko nije vidio video u kojem to radi, ali sada se pojavio na YouTubeu i sve koji su ga pogledali ostavio je u šoku.

Iako se čini pomalo suludom idejom savijati tave, među snažnim ženama i muškarcima učestala su natjecanja u snazi hvata. Naime, tako se mjeri koliku silu možete stvoriti pomoću mišića podlaktice i dlana. To su zapravo mišići koje svakodnevno vježbate dok ste u kupnji, šećete psa ili dižete teške objekte.

“Kad radite vježbe s teškim utezima, snaga hvata je prva stvar zbog koje odustajete. Uključuje manje mišiće koji se brže umaraju i manje se treniraju”, pojasnila je trenerica Liana Tobin.

Nevjerojatnu snagu hvata kojom se može pohvaliti Krausse pogledajte u nastavku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...