KAKVA BLAMAŽA: Pogledajte kako se sinoć osramotio nekada jedan od najboljih napadača svijeta… (VIDEO)

Martinez je dres Porta nosio od 2012. do 2015. godine. Nakon odličnih partija prešao je u Atletico Madrid za 37 miliona eura da bi ga oni u februaru 2016. godine prodali u Kinu za 42 miliona eura

  • Sport

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

Jackson Martinez je prije nekoliko godina slovio za jednog od najboljih napadača svijeta.

Martinez trenutno nastupa za ekipu Portimonense nakon neslavne avanture u kineskom timu GZ Evergrande. Iskusni Kolumbijac je vrhunac svoje karijere doživio na stadionu Dragao gdje je sinoć predvodio napad svog tima.

Portimonense je imao penal u 45. minuti. Odgovornost za kazneni udarac je uzeo Martinez i šutirao je užasno. Lopta je otišla nekoliko metara iznad gola.

Na kraju je taj promašeni penal koštao Martinezov tim s obzirom da je Porto slavio s minimalnih 1:0. Pobjednika je odlučio Telles golom u 89. minuti. 

Podsjetimo, Martinez je dres Porta nosio od 2012. do 2015. godine. Nakon odličnih partija prešao je u Atletico Madrid za 37 miliona eura da bi ga oni u februaru 2016. godine prodali u Kinu za 42 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...