FAŠISTIČKI ISPADI U CENTRU BEOGRADA: Grupe ekstremista presreću migrante, prijete batinama i dijele im JEZIVE PAMFLETE (FOTO)

Beogradski dnevnik "Blic" piše o grupama pod nazivom "narodne patrole" koje ovih dana presreću i proganjaju migrante po Beogradu prijeteći im batinama, dijeleći pamflete sa rasističkim zabranama sličnim onim koje su imali nacisti za Jevreje u Njemačkoj.

  • Društvo

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

Oni su u petak uvečer presretali grupe migranata na Zelenom vencu i podijelili im prijeteće pamflete na srpskom, engleskom i arapskom jeziku na kojima je, između ostalog, pisalo:

"Zbog učestalih bolesnih napada na srpske žene i devojke, zabranjeno vam je kretanje van migrantskih centara od 22 časa do 6 časova ujutru. I kretanje više od tri osobe u toku dana. "

Predstavnici ovih greupa uputili su i usmene prijetnje migrantima

U policiji je za "Blic" rečeno i da već procesuiraju famozne "narodne patrole".

- Obaveštavamo vas da je policija o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se ispitaju sve činjenice i okolnosti u vezi s navedenim događajem i snimkom koji se pojavio u javnosti - istaklu su za "Blic" u MUP-u Srbije. 

Naslovna strana

Predstavnici ove grupe uputili su i usmene pretnje migrantima

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...