I MEDIJI U AUSTRIJI ZGROŽENI: Pedesetak Srba u centru Beča se potuklo na slavi, a onda su izašli na ulicu…

U jednom trenutku tučnjava se preselila na ulicu zbog čega je intervenirala i policija

  • Hronika

  • 25. Feb. 2020  25. Feb. 2020

  • 0

Čak 50-ak osoba sudjelovalo je u velikoj tučnjavi u Beču nakon što su se članovi jedne srpske obitelji okupili na proslavi u tamošnjem restoranu, javlja Blic.

Opća makljaža tolikog broja ljudi nije mogla promaknuti policiji pa su iza rešetaka završile četiri osobe, a u incidentu je bilo i ozlijeđenih.

Kako pišu austrijski mediji, do eskalacije je došlo nakon više verbalnih obračuna među članovima brojne obitelji, za koje Austrijanci, kažu da imaju romske korijene, a nakon teških riječi pali su i šake.

U jednom trenutku tučnjava se preselila na ulicu zbog čega je intervenirala i policija. Kada su vidjeli da je u toku makljaža 50-ak osoba, morali su zvati pojačanje, blokirati ulicu i uhapsiti one najagresivnije...

Sve je počelo kada su policajci došli na intervenciju zbog razjarene 21-godišnje Srpkinje, koja je urlala i udarala jednog muškarca nasred ulice. Policajci su joj pokušali staviti lisice na ruke, no privođenje je razljutilo skupinu muškaraca koja je u tom trenutku izlazila iz obližnjeg noćnog kluba i došlo je do svađe i tučnjave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...