POD DUPLIM LUKAČEVIM POVEĆALOM: Draško Stanivuković zbog prijetnji pozvan u policiju na saslušanje

Draško Stanivuković potvrdio je za "Buku" da je pozvan na saslušanje zbog navodnih prijetnji upućenih narodnoj poslanici Dušici Šolaji tokom sjednice zakonodavnog odbora Narodne skupštine RS

  • Vijesti

  • 25. Feb. 2020  25. Feb. 2020

  • 1

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Dušica Šolaja rekla je prošle sedmice na sjednici Narodne skupštine kako joj je na sjednici Zakonodavnog odbora prijetio narodni poslanik Draško Stanivuković, te da će prijetnje prijaviti nadležnim organima. 

"Čovjek mi je rekao - 'Ako mi ne usvojite zakon, vidjećeš kako ćeš se provesti'", rekla je ona u NSRS-u.

Draško Stanivuković kaže da je ovo apsurdno i da je to samo dokaz u kakvoj zemlji živimo. "Zamislite, ne saslušava se ministar unutrašnjih poslova zbog napada na narodnog poslanika i o tome ne postoji zapisnik, a saslušava se narodni poslanik zbog navodnih prijetnji, koje nemaju veze sa životom, i o tome naravno postoji zapisnik. Ovo je privatna država", rekao je Stanivuković..

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...