HRVATSKI PREMIJER, ANDREJ PLENKOVIĆ: "Imamo prvog oboljelog od koronavirusa"!

U Hrvatskoj imamo prvog oboljelog od koronavirusa, objavio je u utorak hrvatski premijer Andrej Plenković.

  • Vijesti

  • 25. Feb. 2020  25. Feb. 2020

  • 0

Utvrđeno je da imamo prvog pacijenta s koronavirusom u Zagrebu u Klinici za infektivne bolesti, rekao je Plenković nakon sastanaka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Riječ je o mlađem čovjeku i o blažem obliku bolesti, on je izoliran i zasad je dobro, kazao je Plenković.

Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš dodao je da je zaraženi hrvatski državljanina boravio u Milanu između 19. i 21. februara.

Mladić koji je pozitivan na koronavirus i smješten u zagrebaljoj klinici 'Dr. Fran Mihaljević', u Milanu je bio s djevojkom - koja nije testirana, doznaje Index.hr. 

Njezin poslodavac kazao je kako djevojka danas nije na poslu. Ona, kao i ostali koju su sa zaraženim mladićem bili u kontaktu, bit će testirani.

Hrvatski mediji javljaju da je daas oko 13 satai na graninom prijeelazu zaustavljen putnički autobus prijevoznika FlixBus koji je u Hrvatsku krenuo iz Milana. Još je u toku pregled putnika među kojim je najviše hrvatskih državljana.

(S.B./Agencije)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...