SNIMLJEN KONTRA FILM U ODBRANU VUČIĆA: Pogledajte dokumentarac "Progon" kao odgovor na film "Vladalac" (VIDEO)

Televizija Pink emitorala je sinoć dokumentarni film "Progon", čiji su sagovornici, govoreći o filmu "Vladalac", ocijenili da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u dokumentarnom filmu N1 predstavljen kao oličenje zla, kao đavo i neprijatelj...

  • Regija

  • 25. Feb. 2020  25. Feb. 2020

  • 1

Sagovornici u dokumentarnom filmu "Progon" bili su ljudi iz raznih društvenih sfera, a komentirali su navodnu mržnju kojom obiluje dokumentarni film "Vladalac" koji je producirala TV N1.

Podsjećamo, na televiziji N1 nedavno je prikazan dokumentarni film "Vladalac"  kao biografski film o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kritičari skloni Vučiću ocijenili su da film odiše mržnjom i netrpeljivošću prema predsedniku Srbije, te je TV Pink odlučila snimiti film "Porgon" s jasnim zadatkom da diskeditoraa sugovornike u filmu "Vladalac". 

U nastavku možete pogledati film "Progoon" i oba diijela filma "Vladalac" koji je izazvao neviđenu provalu bijesa predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

 

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...